2015 Eduskuntavaaliteemani

Neljä tärkeintä vaaliteemaani:

1. Yrittäjyys ja nuoret

Pienyrittäjien asema on Suomessa tukala. Tunnen paljon pienyrittäjiä ja olen tietoinen heidän haasteistaan  niin työntekijöiden palkkaamisen, veroasioiden, terveydenhuollon, työttömyysturvan jne. osalta. Yrittämiselle on saatava paremmat edellytykset ja ennen kaikkea nuorille yrittäjille. Nuorissa on tämän kansakunnan tulevaisuus ja nyt me laiminlyömme heidän pärjäämisedellytyksiään.

Talousvaliokunnan jäsenyys on kiinnostava.

2. Valtion talouden tasapainotus

Nykyiset vallanpitäjät antavat ymmärtää, että meidän on elettävä velaksi ja rahat ei riitä. Kuitenkin viimeiset 130 vuotta Suomessa uuden sukupolven varallisuus on aina n. 2 kertainen verrattuna heidän vanhempiinsa eli kyllä varallisuutta kertyy, mutta se kanavoidaan väärin.

Valtiovarainvaliokunta kiinnostaa.

3. Urheilu, liikunta, kulttuuri

Näiden asioiden edistäminen ja integrointi koko elämänkaaren ajaksi  on erittäin hyödyllistä kansantaloudellisesti. Niillä on ennaltaehkäisevä vaikutus tulevaisuudessa ja terveydenhuollon kustannukset pienenevät tai pysyvät samalla tasolla vaikka väestö kasvaa.

Sivistysvaliokunta kiinnostaa.

4. Eläkeläisten toimeentulo

Suomen eläkeläisten määrä kasvaa koko ajan. He ovat tehneet oman osansa, että meillä on arvostettu ja vauras yhteiskunta. Heidän toimeentulonsa on turvattava, jotta he voivat nauttia aktiivisesti.