2021 Taustaa minusta

SLOGAN

Kansainvälisten projektien vetäjänä kouliintunut toteuttaja ratkomaan ja päättämään asioista eikä heiluttelemaan käsiä. Kaikessa huomioidaan vähintään kaksi sukupolvea eteenpäin.

 

KUVAUS

Olen 61- vuotias  kahden tytön isä Peltolammilta, kansainvälisten projektien päällikkö,      ex. Tampereen kaupunginvaltuutettu, työelämässä 30 vuoden aikana kokenut ja politiikassa valtuutettuna 2013-17  harjaantunut ehdokas !

Työuraa 30 vuotta ja valtuutettuna yhteensä yli 220 hallitus-, valtuusto-,  lautakuntakokousta.

 TÄSTÄ MINUA EI TUNNETA

 Olen ollut 30 vuotta työelämässä. Olen suunnitellut, toteuttanut, johtanut asioita, henkilöitä, organisaatioita, kehittänyt olemassa olevia käytäntöjä, analysoinut olemassa olevia organisaatioita ja käytäntöjä, luonut uusia käytäntöjä ja organisaatioita, kommunikoinut monien erilaisten organisaatioiden ja ihmisten kanssa eri kansallisuuksista, pitänyt ja osallistunut yli 1 000 kokoukseen tai palaveriin, käynyt läpi satoja sopimuksia ja tehnyt paljon muuta kaikenlaista kansainvälisen firman palveluksessa vuosina 1984 – 2014. Luottamustehtävistä tietoa kotisivuillani. Olen aktiivinen vapaehtoistoimija lasten ja nuorten liikuntaharrastusten parissa.

Jatko-opiskeluna työn ohessa 2004 – 2005 suoritin johtamistaidon erikoisammattitutkinnon (JET).

Työurallani pääkielet olivat suomi ja englanti.

Aktiviteeteistani voisin mainita toiminta urheiluseuroissa, laskettelu, kävely, matkustelu myös muualla kuin Kanarialla, penkkiurheilu, kuntosali, kulttuuritapahtumat, musiikkitapahtumat, raviurheilu, pyöräily, teatterissa käynti, taidenäyttelyt.

Politiikkaa olen seurannut ja ollut kiinnostunut siitä koko ikäni. Politiikka on minulle asioiden seuraamista, mielipiteiden muodostamista ja niistä keskustelemista kotona ja vieraissa. Lopulta sitten löytyy se oma ja yhteinen kanta asioihin, joiden mukaan voidaan tehdä muutoksia ja parannuksia olemassa oleviin säädöksiin, lakeihin, toimintaohjeisiin jne.

Tässä arvojani elämän polulleni, rehellisyys, oikeudenmukaisuus,  tasa-arvo, yrittämisen ja työn arvostaminen.